Bästa Fildelning-programvaran Designad för PC: Överför Filer Online

Att överföra dokument från en dator till en annan via Internet är bäst att utföras genom underbara applikationer. De är vanligtvis impair lagring. Vilken programvara to select för Peer to peer.

Det enklaste sättet att överföra filer härledd från en av dator till en ny är med hjälp av särskilda sv.dataroom-providers.org kurser. Fildelning software is vanligtvis impair lagring där du laddar upp din filer och sedan tillåt andra att nedladdning dem. Nedan är några av de mest välkända programmen (vissa kan laddas ner plus några arbetar online) för Peer to peer.

Introduktion

På grund av smartphones och bärbara datorer, vi har verkligen blivit mer cell: vi har upphämtad av med elektriska ledningar, tjocka filer med papper och packningscontainers with photos. Det är mycket bra när allt som krävs är hålls in en säker plats as till hands ~ och detta är inte en önskemål, utan en verklighet.

Det finns kostnadsfritt moln leverantörer online där du kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Så du kommer att ha användning av dem från alla produkt, kunna prata om dokument med två klick, och help kollegor på bekväm -plattform.

pCloud

pCloud kan beskrivas som säker moln tjänst där man kan lagra och främja filer. Insidan av gratis återgivning har du 10 GB av reminiscence tillgängligt, och betalda typer upp till två TB. Dessutom , finns det tariffer för hela familjen – upp till 4 användare, och för företag – med ökad lagringsutrymme.

HUGE

MEGA är faktiskt en pålitlig support för att lagra information och ett kommunikationsmedel i molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela filer, arbeta tillsammans och ringa ljud och video i chattar.

Dropbox

Dropbox är en smart arbetsyta och moln förvaringsutrymme där du kan butik dokument och dela tillgång med kollegor och partners. Här är det användbart att} dela länkar med giltighet eller i seite an seite att arbeta på de allmänna filerna, skydda dem, och behålla dem för en obestämd period.

Google Travel

Google Drive är en cloud lagrings company på Googles plattform. Det är lämpligt för personligt bruk och : det ger dig användare med länkar, effort, redigering och data sharing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagringsutrymme för hem och företag. Fortsätt filer och foton i molnet därför är de ständigt nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll gain access to med an additional nivå av skydd för papper eller fullständiga mappar.

iCloud

iCloud är definitivt Apples cloud lagring som ger dig tillgång till dina media filer, bilder och dokument från i princip vilken enhet som helst. Molnet gör det möjligt för dig att använda inbyggda applikationer, retail outlet och recover lösenord via alla maskin.

Låda

Paket – något där du kan återförsäljare dokument, bilder, videor, etc . Applikationen är tillgänglig på alla enheter, data är normalt lagrad säkert genom tvåstegsautentisering och kryptering av din-anslutningen.

VDR

Virtuella data-rummet är ett internet lagring och samarbete programvara tillgängligt på any kind of enhet. Med vdr du kan faktiskt dela filer, visa, redigera dem när och nedladdning hundratals filer på en gång.

Slutför

Fildelning Program kan användas via vilken gadget som helst} , så de nödvändiga filerna är alltid bekväma att «få» eller mail – det viktigaste är att ha tillgång till internet.

Record lagring leverantörer är problemfritt för personligt bruk use och business. Du kan publicera ett organisera av hem foton, personliga dokument, och i många fall shopping data. Och de kommer att stödja entreprenörer spara dyra webbservrar, optimera ansträngningen ett fjärrkontroll team och besitta pris prospektlistor till konsumenter.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *